DVS’33 Ermelo delft onderspit tegen ‘gepimpt’ Jong FC Groningen

DVS’33 Ermelo heeft in de wedstrijd tegen een ‘gepimpt’ Jong FC Groningen met 4-0 het onderspit moeten delven. De beste kans in de eerste helft was voor DVS. Bij rust stond de club uit Ermelo op een 2-0 achterstand. Er waren verschillende kansen en schoten op doel, maar die wist DVS keer op keer niet te verzilveren. DVS’33 was overigens boos op FC Groningen, vanwege het grote aantal eerste selectiespelers dat Jong FC Groningen zaterdag in het veld bracht tegen de ploeg uit Ermelo. Er werd gesproken van een ‘gepimpt’ team. DVS sprak van competitievervalsing. FC Groningen zegt volgens de geldende KNVB regels gehandeld te hebben en de eerste selectiespelers gewoon op te kunnen stellen. Als reden voert de club op dat de spelers slechts een beperkt aantal minuten met het eerste hebben mee gedaan. DVS’33 Ermelo gaat met de KNVB in gesprek over de situatie.