Nieuwstips VOC LOKAAL

VOC Lokaal is de naam van de samenwerkende omroepen in Barneveld, Ermelo, Nijkerk en Putten. Een belangrijke pijler van ons bestaan is om onze kijkers, lezers en luisteraars elke dag opnieuw te bedienen met het actuele lokale en regionale nieuws.

Heeft u zelf een nieuwstip voor onze redactie? Of heeft u foto’s van een bepaalde gebeurtenis, zoals een ongeval, opening, kampioenschap of andere interessante nieuwtjes? Mail het ons.

Insturen nieuws berichten

Mail redactie@voclokaal.nl of gebruik het online formulier op deze de pagina.

Kijk voor tips met betrekking tot het samenstellen van een persbericht op www.persbericht.nl. Geef in uw eerste alinea in maximaal 155 woorden de kern van uw boodschap weer. Graag voorzien van beeldmateriaal.

Houd het bij nieuws – dat menen we!
VOC lokaal is geen marketingservice. We willen niet dat ons kijk- en luisterpubliek wordt misleid door berichten die in de eerste plaats zijn gemaakt voor de promotie van een product of organisatie. Als uw bericht een mix bevat van nieuwsinhoud en andere typen inhoud, met name advertorials of promotionele inhoud, raden we u ten zeerste aan contact op te nemen met onze reclame afdeling. Als we bij uw nieuwsinhoud inhoud aantreffen die geen nieuws is, zullen wij het niet plaatsen.

Agenda en Evenementen berichten
VOC lokaal is volledig gestopt met het verzamelen en plaatsen van agenda berichten. Daarvoor in de plaats hebben wij de samenwerking gezocht met de website http://uitinnijkerk.nl/ die op de site een contactpagina aanbiedt waar u uw agenda berichten zelf kunt plaatsen. VOClokaal verwijst door naar die pagina, voor mensen die zoeken naar de Agenda en Evenementen.

Adverteren op radio, televisie en internet: reclame@voclokaal.nl
Direct contact met onze media specialisten voor adverteren, advertorials en gemengde inhoud.

[user-submitted-posts]