A.Z.S.V. – S.D.C. Putten 2-0

S.D.C. Putten is er niet in geslaagd, de laatste competitiewedstrijd winnend af te sluiten.
De Puttenaren kwamen na bijna een kwartier spelen, ongelukkig op achterstand door een wel heel erg gemakkelijk gegeven penalty die werd benut door Robbin Thuss.

Kort voor rust wist A.Z.S.V. een verdedigingsfout goed uit te spelen en af te straffen, zodat de rust aanbrak met een 2-0 voorsprong voor de thuisclub.

In de tweede helft hebben de blauw-witten nog van alles geprobeerd om de stand een draaglijker aanzien te geven. Doordat S.D.C. Putten erg aanvallend was ingesteld, kon A.Z.S.V. ook een aantal malen gevaarlijk worden vanuit de omschakeling. Manuel Hoogewoning toonde echte ook zijn laatste wedstrijd voor S.D.C. Putten zijn grote klasse en stond geen tegendoelpunten meer toe.
Zo eindigde deze wedstrijd in 2-0.