S.D.C. Putten – A.V.V. Swift 1-5

S.D.C. Putten heeft ook de tweede wedstrijd van het 2 Brothers Veluwe Cup toernooi verloren. Het Amsterdamsche Swift was een maatje te groot voor de Puttenaren.

Gedurende de eerste helft kwamen de Puttenaren nauwelijks aan de bal. Swift tikte de bal gemakkelijk rond, de Amsterdammers wisten elkaar gemakkelijk te vinden en S.D.C. Putten konden niet meer doen dan proberen de gasten tegen te houden.
Door doelpunten van Fidel Yilmaz en 2x Guido de Graaf brak de rust aan met een 0-3 stand.

In de tweede helft slaagde S.D.C. Putten er iets beter in om wat eerder druk te zetten en er wat korter op te zitten, waardoor A.V.V. Swift wat minder gevaarlijk kon worden. Toch konden de blauw-witten niet voorkomen dat Sven van Doorn de 0-4 binnen kopte. Met nog ongeveer 10 minuten te spelen wist Jurian van den Brink namens S.D.C. Putten iets terug te doen, hij scoorde de 1-4.
Vijf minuten later bepaalde Pepijn Veerman de eindstand op 1-5.

Eerder deze middag won C.S.V. Apeldoorn met 3-2 van N.S.C. Nijkerk.