DVS’33 Ermelo na 1-5 zege op Sparta Nijkerk dichtbij derde periodetitel

DVS’33 Ermelo is na de 1-5 zege op Sparta Nijkerk dichtbij een derde periodetitel. De Ermelose Derde Divisionist steeg naar de negende plaats met 47 punten uit 33 duels. Verder heeft de club uit Ermelo een beter doelsaldo dan de nummers 4 tot en met 8 op de ranglijst. In de 16e minuut leidde de eerste kans van de wedstrijd tot een treffer voor DVS door Stef Nijland. Tot de rust werd er daarna niet meer gescoord. In de 64e minuut scoorde Jesse Buitenhuis voor Sparta Nijkerk de 1-1 . DVS’33 Ermelo kwam in de 74e minuut opnieuw op voorsprong via Nicky van Hilten. Vijf minuten later tikte Benjamin Roemeon de 1-3 binnen. Diezelfde Roemeon was verantwoordelijk voor de 1-4. Invaller Jorick Priem bepaalde de eindstand op 1-5. DVS’33 Ermelo speelt komende zaterdag de laatste competitiewedstrijd thuis tegen Staphorst.