Adverteren

VELUWEFM  RECLAMEMOGELIJKHEDEN

Met een luisterbereik in de ether binnen de driehoek Dronten – Kootwijk – Spakenburg en wereldwijd via het internet en diverse apps, wordt VeluweFM dagelijks  erg goed beluisterd. Adverteren bij ons is dus misschien wel een onvermijdelijke stap als u in deze regio klanten wilt prikkelen en binnenhalen. Laten we de pluspunten en dus ‘argumenten vóór’ even op een rijtje zetten:

 Het etherbereik alleen al betreft 400.000 potentiele luisteraars.
Via allerlei apps en internet is het bereik zelfs wereldwijd. Maar vooral voor regionale bedrijven is VeluweFM een ideale partner, omdat we in onze regio een marktaandeel van 17% hebben.

  We zijn trots dat 83% van ons dagelijkse aanbod gepresenteerde programma’s betreft.
Dit levert een hoge interactie met onze luisteraars op. En dat is voor adverteerders weer interessant. Inloopradio is een mooi voorbeeld daarvan.

 We kunnen een specifiek primetime-, doelgroep- of budgetpakket aanbieden.
Door het luistergedrag van ons publiek is de dag in 3 tijdsblokken in te delen.
Primetime: Publiek thuis, in de auto en op het werk tussen 07.00 en 15.00.
Doelgroep publiek: Veelal thuis tussen 15.00 en 23.00.
Nachtpubliek: slechte slapers, nachtdiensten, zorg etc. Kleinste groep.

 Nieuw bij VeluweFM is het Zendtijd Abonnement.
Dit is de perfecte oplossing voor specifiek periodieke reclame in plaats van een jaarcontract. Het kleinste abonnement bestaat uit 60 minuten, dat echter volledig naar wens kan worden verveelvoudigd.

 De prijsstelling bij VeluweFM.
We kennen diverse advertentietypen en -mogelijkheden. Denk hierbij aan het linken van uw reclame aan items, acties, programmaonderdelen of complete programma’s. Ook zouden we prijsvragen of middelen in natura aan uw campagne kunnen koppelen, waarbij de beurzen deels of zelfs geheel gesloten blijven. Gezien onze prijsstelling echter zal adverteren bij VeluweFM altijd en in elke situatie een win-win situatie opleveren!

Nieuwsgierig, meer weten of meteen een afspraak maken? Mail dan naar
reclame@veluwefm.nl