Adverteren

Met een luisterbereik in de ether binnen het gebied Dronten – Elburg – Kootwijk – Amersfoort en wereldwijd via het internet en diverse apps, wordt VeluweFM dagelijks  erg goed beluisterd. Adverteren bij ons is dus mogelijk een onvermijdelijke stap als u in deze regio klanten wilt prikkelen en binnenhalen. Laten we de pluspunten en dus ‘argumenten vóór’ even op een rijtje zetten:

 Het etherbereik alleen al betreft 300.000 potentiële luisteraars.
Via allerlei apps en internet is het bereik zelfs wereldwijd. Maar vooral voor regionale bedrijven is VeluweFM een ideale partner, omdat we in onze regio een marktaandeel van 13 tot 17% hebben.

  We zijn trots dat 72% van ons dagelijkse programmaaanbod gepresenteerde programma’s betreft.
Dit levert een hoge interactie met onze luisteraars op. En dat is voor adverteerders weer interessant. Inloopradio is een mooi voorbeeld daarvan.

  We kunnen een specifiek primetime-, doelgroep- of budgetpakket aanbieden.
Door het luistergedrag van ons publiek is de dag in drie tijdsblokken in te delen.
Primetime Radio: Publiek thuis, in de auto en op het werk tussen 06.00 en 16.00.
Doelgroep Radio: Veelal thuispubliek tussen 16.00 en 00.00.
Nachtpubliek: Slechte slapers, nachtdiensten, zorg etc. Tussen 00.00 en 06.00.

 Het VeluweFM Zendtijd Abonnement.
Dit is de perfecte oplossing voor specifiek periodieke reclame in plaats van een jaarcontract. Het kleinste abonnement bestaat uit 60 minuten, dat echter volledig naar wens kan worden verveelvoudigd.

  De prijsstelling bij VeluweFM.
We kennen diverse advertentietypen en -mogelijkheden. Denk hierbij aan het linken van uw reclame aan items, acties, programmaonderdelen of complete programma’s. Ook zouden we prijsvragen of middelen in natura aan uw campagne kunnen koppelen, waarbij de beurzen deels of zelfs geheel gesloten blijven. Gezien onze prijsstelling echter, zal adverteren bij VeluweFM altijd en in elke situatie een win-win situatie opleveren!

Nieuwsgierig, meer weten of meteen een afspraak maken? Mail dan naar
reclame@veluwefm.nl