Zeewolde: wie verdient er een jeugd- of jongerenlintje?

De gemeente Zeewolde reikt in november weer de jeugd- en jongerenlintjes uit. Kent u een kind of jongere, tussen de 6 en 20 jaar, die volgens u een onderscheiding verdient? Laat het de gemeente weten.

McKayla kreeg het eerste jongerenlintje

Vorig jaar kreeg McKayla Resosemito het allereerste jongerenlintje van de gemeente Zeewolde. Zij kreeg het lintje voor het gedichtenhuisje dat zij maakte. Het huisje bevat gedichten die door haar zelf geschreven zijn. Met haar gedichten wil ze mensen die daar behoefte aan hebben een hart onder de riem steken.

Meld een kind of jongere aan voor een lintje

Elk kind of jongere die écht iets bijzonders heeft gedaan in of voor Zeewolde kan voorgedragen worden voor deze onderscheiding. Dit kan van alles zijn: iemand die anderen helpt, iemand die veel doet voor zijn of haar vereniging, iemand die zorgt voor een ouder, familielid of vriendje. Als die persoon maar een echt voorbeeld is voor leeftijdsgenoten.

Er zijn 2 categorieën

Het lintje kan worden aangevraagd voor 2 leeftijdscategorieën: kinderen van 6 t/m 13 jaar en jongeren van 14 t/m 20 jaar. Een jury beoordeelt alle aanvragen en kiest per leeftijdscategorie maximaal 2 personen. 

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *