Dit weekend: afsluiting A1 tussen Barneveld en Stroe

Van vrijdag 20 september 22.00 uur tot maandag 23 september 06.00 uur vindt er groot onderhoud plaats op de A1 tussen Barneveld en Stroe in de richting van Apeldoorn. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om rekening te houden met omleidingen en een extra reistijd van mogelijk 60 minuten.

Afsluitingen
Tijdens de werkzaamheden is de A1 in de richting van Apeldoorn afgesloten tussen aansluiting Barneveld (de A1-A30) en aansluiting Stroe. Verkeer richting Apeldoorn kan dus niet de A1 op bij de aansluiting Barneveld (A1-A30) en bij de aansluiting Voorthuizen. Ook wordt bij de afrit A1-A30 de linksaf strook richting de N301 afgesloten.

Omleidingen
Verkeer van Amersfoort naar Hengelo wordt via borden langs en boven de weg omgeleid via Zwolle (A28 en N35). Dit levert een extra reistijd op van minimaal 30 minuten. Verkeer van Amersfoort naar Apeldoorn wordt middels borden langs en boven de weg omgeleid via Arnhem (A30, A12 en A50). Dit levert een extra reistijd op van minimaal 15 minuten. Op drukke tijdstippen zal de reistijd verder toenemen.

Lokaal verkeer
Verkeer vanuit Amersfoort richting bijvoorbeeld Voorthuizen en Garderen kan een route volgen via de A30 aansluiting 5 Barneveld-Noord en vervolgens via de rotonde bij de Midden Nederland Hallen, Nijkerkerweg en de rondweg Voorthuizen. Dit wordt niet apart met borden aangegeven.

Verkeer naar en vanaf de musical 40-45
Zaterdag 21 september 2024 is de première van de musical 40-45 in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Vanuit de richtingen Amersfoort en Apeldoorn kunnen bezoekers via de A1 en de A30 naar de Midden Nederland Hallen rijden. Het kan dan zijn dat er bij de aansluiting 5 Barneveld-Noord meer oponthoud is dan normaal op zaterdag. Na de musical kunnen bezoekers richting Amersfoort gewoon via de A30 en de A1 rijden. Bezoekers die richting Apeldoorn moeten rijden krijgen het advies om voor vertrek op de routeplanner te kijken naar de meest gunstige route.

Extra afsluiting in oktober
Let op: in oktober is de A1 nog een keer afgesloten. Het gaat dan om dezelfde afsluitingen en omleidingen. Dit geldt van vrijdag 25 oktober 22.00 uur tot maandag 28 oktober 06.00 uur.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *