Ermelo: vraag mantelzorgwaardering aan

Mantelzorgers zijn onmisbaar in de samenleving. Zij zorgen langdurig en intensief voor een familielid, vriend of andere naaste met lichamelijke of psychische problemen. Ermelo geeft mantelzorgers een steuntje in de rug met de mantelzorgwaardering.

Zet een mantelzorger in het zonnetje
Geeft u of uw mantelzorger de zorg langer dan drie maanden aaneengesloten en minimaal 8 uur per week? Vraag dan de mantelzorgwaardering aan. Dat geldt ook voor ouders die extra zorg en begeleiding geven aan hun kind met een chronische ziekte of handicap. Mantelzorgers die staan ingeschreven bij steunpunt Mantelzorg, krijgen daarnaast ook regelmatig ontmoetingen en uitjes aangeboden.

Aandacht voor jonge mantelzorgers
Ook jonge mantelzorgers komen voor de mantelzorgwaardering in aanmerking. Kent u jonge mantelzorgers in de leeftijd van 6 tot 23 jaar die opgroeien in een gezin waar iemand ziek is, een beperking of verslaving heeft? Meld deze kinderen aan voor de mantelzorgwaardering jeugd.

Vraag de mantelzorgwaardering aan
Vraag voor 1 november de mantelzorgwaardering aan. Lukt het niet via de computer? Haal dan een formulier op bij Welzijn Ermelo, Raadhuisplein 6 of bij de Baanveger, IJsbaanweg 45.

Aanvraag mantelzorgwaardering
Vraag aan op www.mantelzorgwaardering-ermelo.nl. Stuur een aanvraag voor jonge mantelzorgers naar mantelzorg@welzijnermelo.nl. Vermeld de gegevens van de mantelzorger. Heeft u vragen? Neem contact op met de receptie Welzijn Ermelo via 0341 56 70 00 of mantelzorg@welzijnermelo.nl.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *