Simac Ladies Tour in Zeewolde

Op donderdag 10 oktober zijn de start en finish van de 3e etappe van de Simac Ladies Tour in Zeewolde. Om 11.30 uur klinkt op de Horsterweg het startschot.

De tour komt op een mooi moment
Wethouder Steven Scheffer (Sport) is er ontzettend trots op dat de Simac Ladies Tour in het 40-jarige jubileumjaar voor Zeewolde heeft gekozen. “Het is fantastisch om dit prestigieuze wielerevenement op ons grondgebied te hebben. Onze gemeente, met haar unieke combinatie van water, polderlandschap en prachtige natuur, is de perfecte locatie voor een sportieve uitdaging als deze,” aldus de wethouder. De wethouder hoopt op veel publiek bij de start en finish en langs het parcours. Hij roept iedereen op om te komen kijken en aanmoedigen. Naar verwachting komen de wielrensters rond 15.15 uur aan. Dan weten we wie deze Flevolandse etappe op haar naam heeft geschreven.

Horsterweg wordt afgesloten
Voor het evenement wordt een gedeelte van de Horsterweg volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Dit gebeurt tussen de Spiekweg en de Sportlaan op donderdag 10 oktober van 08.00 tot 18.00 uur. Ook de Bosruiterweg is onderdeel van de route. De verwachting is dat het peloton hier 2 keer langskomt, tussen 14.15 en 15.00 uur. Deze weg wordt niet volledig afgesloten. Tijdens de beide passages wordt door begeleidende motorrijders de weg enige tijd afgesloten voor doorgaand verkeer.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *