Putten komt met tweede marktpanel over bedrijventerreinen op maandag 4 november

De gemeente Putten werkt, samen met Ermelo, Harderwijk en Zeewolde, aan het Regionaal Programma Werklocaties (RPW). Met dit programma worden er afspraken gemaakt over hoe we omgaan met de bestaande bedrijventerreinen en het ontwikkelen van nieuwe bedrijventerreinen. Het RPW is voor een groot deel uitgewerkt. Er zijn onderdelen die de gemeenten graag verder met inwoners willen bespreken.

Welke onderwerpen?
Tijdens het marktpanel is er ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen over keuzes voor de toekomst, zoals het borgen van kwalitatief geschikte ruimte, de balans tussen wonen en werken, circulaire economie en het beter benutten van bestaande bedrijventerreinen. Ook wordt stilgestaan bij de stappen die er zijn gezet sinds het marktpanel van 15 april 2024.

Waar en wanneer?
De gemeente hoort graag van ondernemers in Putten, of die actief zijn op de Veluwe, wat hun wensen, verwachtingen en ideeën zijn. Ze zijn op maandag 4 november van 15.30 tot 17.30 uur welkom in het gemeentehuis in Putten. Koffie, thee en een snack staan klaar. De organisatie van het marktpanel is in handen van ruimtelijk advies- en onderzoeksbureau Stec.

Aanmelden
Aanmelden voor het marktpanel kan door contact op te nemen met Erwin Schipper via (0341) 359 611 of eschipper@putten.nl.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *