Op donderdag 15 mei organiseren de Vrienden van het St Jansdal een exclusief benefiet-galadiner, waarbij medisch specialisten van ziekenhuis St Jansdal voor één avond de rol van chef-kok op zich nemen. Het evenement heeft als doel om geld in te zamelen voor projecten die bijdragen aan een helende en warme zorgomgeving binnen het ziekenhuis.
Onder begeleiding van chef-kok Omar Dahak (restaurant Bella Ciao, Harderwijk) bereiden de artsen een gastronomisch diner. Zorgmanagers en andere medewerkers van het ziekenhuis verzorgen de bediening. Het galadiner vindt plaats in restaurant ’t Huus van Guus aan de Harderhaven, dat kosteloos haar locatie beschikbaar stelt.
Het diner richt zich op ondernemers en bedrijven uit de regio en biedt een combinatie van maatschappelijke betrokkenheid en culinaire beleving. De opbrengst wordt ingezet voor initiatieven die het welzijn van patiënten bevorderen, zoals rustgevende inrichting, kindvriendelijke voorzieningen en extra aandacht voor beleving in de zorg.
Aanmelding is mogelijk via www.vriendenvanstjansdal.nl. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.