Uitslagen regiovoetbal

DVS’33 Ermelo
DVS’33 Ermelo heeft zich na een zwak begin tegen Excelsior’31 sterk hersteld. De thuisclub kwam al heel vroeg op voorsprong en waar het in de eerste helft nog niet lukte, bogen de geelzwarten de stand na rust om in een 1-2 zege. De Rijssenaren kwamen er totaal niet meer aan te pas. Door de winst stegen de Ermeloërs met 19 punten uit 9 wedstrijden twee plaatsen naar de vierde positie op de ranglijst.

VVOG Harderwijk
VVOG Harderwijk heeft een overwinning behaald tegen SJC ( Sint Jeroens Club ) uit Noordwijk. Na een 1-0 ruststand werd de eindstand in de tweede helft bepaald op 2-0. VVOG Harderwijk moest het doen zonder de geblesseerde Danny van den Meiracker. Die werd vervangen door Mats Zwart.

Rood-Wit’58
Een goed voetballend Rood-Wit’58 heeft de thuiswedstrijd tegen koploper Blauw Geel’55 wat geflatteerd met 0-3 verloren. Door de derde nederlaag in vier wedstrijden zakt de formatie van trainer Bas de Raat naar de tiende plek in de vierde klasse B.

SDC Putten
SDC Putten speelde met 1-1 gelijk tegen DOS Kampen 1 in de 1e klasse F. De wedstrijd vond voor eigen publiek plaats op Sportpark Putter Eng.