1250 beginnende ondernemers gebruikten De Startversneller

Richard Benschop van HandHout is de 1250ste ondernemer die een De Startversnellervoucher van € 1.000 krijgt. Daarmee kan hij een businesscoach inzetten die helpt de start van zijn onderneming te versnellen. Helga Witjes, gedeputeerde Economie, reikte de voucher afgelopen week uit.

Goede start met De Startversneller

De Startversneller is een initiatief van de provincies Gelderland en Overijssel om beginnende ondernemers te helpen bij de start van hun bedrijf.

Starters van vandaag, ondernemers van de toekomst

Gedeputeerde Witjes: “De starters van vandaag zijn de ondernemers van de toekomst. Zij zorgen voor een krachtige economie en een welvarend Gelderland. Daarom helpen wij ze bij de start van hun bedrijf met hun ondernemersvaardigheden. Meer dan de helft van de deelnemers vergroot het rendement dankzij coaching via De Startversneller.” Uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat De Startversneller echt het verschil maakt. 98% van de deelnemers raadt het programma andere ondernemers aan.

Ontwikkelingsmaatschappij Oost NL voert De Startversneller uit voor beide provincies. “Sinds 2018 hebben we een flink netwerk van kundige business coaches om ons heen verzameld die ondernemers helpen bij het uitvoeren van een marktonderzoek, het opzetten van een goed financieel-, marketing- of businessplan, of om te sparren en te spiegelen”, aldus Jeannette Dorsthorst van Oost NL. “Ondernemers kunnen zelfs een 2e voucher aanvragen voor het volgen van een vakgerichte opleiding.”

Ondernemersevent

Donderdag 25 mei 2023 is er het ondernemersevent van De Startversneller voor alle ondernemers (met een KVK-inschrijving niet ouder dan 5 jaar) uit Gelderland en Overijssel. Overweegt u om te gaan ondernemen, bent u net gestart met uw onderneming, of juist al een tijdje op weg als ondernemer? Laat u deze dag inspireren door verschillende workshops, een masterclass, Meet & Greet met verschillende businesscoaches en interessante partners uit de regio. Kom meer te weten over De Startversneller en meld u aan voor het event.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *