Algemene Waterschapspartij zoekt advies van inwoners

De Algemene Waterschapspartij AWP vraagt uw hulp. Waar maakt u zich zorgen over als het om water gaat? Wat moet beslist worden opgenomen in het AWP verkiezingsprogramma voor de waterschapsverkiezingen op 20 maart 2019 in uw waterschap? In uw directe omgeving of meer in het algemeen?

AWP Vallei en Veluwe bestuurslid Wijnand Zech uit Putten benadrukt “De AWP is een onafhankelijke partij, die in het waterschapsbestuur deskundigheid voorop stelt. Daarom is AWP bij uitstek de partij die werk kan maken van uw zorgen. U kunt zelf ook meedoen met de AWP. Dat kan door lid te worden. Voor leden met kennis van en ervaring met water is ook een plek mogelijk op de kandidatenlijst voor de waterschapsverkiezingen”.

Meer informatie is te vinden op www.AWP.nu. Stuur ons uw reactie voor 1 juli 2018 per e-mail aan rvanmegen@vallei-veluwe.nl. Natuurlijk kunt u ook na 1 juli de AWP vertegenwoordigers in waterschap Vallei en Veluwe benaderen. U kunt reageren als persoon en ook namens een organisatie of vereniging.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *