Auto Versteeg Buurman neemt activiteiten van Autobedrijf Kroon in Barneveld over

Auto Versteeg Buurman neemt met terugwerkende kracht per 1 januari 2023 de activiteiten van Autobedrijf Kroon in Barneveld over. Dat meldt de website Aftersales. Per die datum kocht het al eerder het Harderwijkse Vakgarage Westerink. Vorig jaar werd al bekend dat het bedrijf op die datum vier van de negen vestigingen aan De Broekhuis Groep verkoopt. Versteeg Buurman beschikt daarmee nu over twee vestigingen in Barneveld. Het team van Kroon blijft verbonden aan de vestiging. De overname betekent ook de komst van de formule AutoFirst binnen de gelederen van de groep.

Vakgarage
Het pand van Westerink is gesloten en Egbert Westerink wordt vestigingsmanager van de vestiging in Nunspeet. De vijf medewerkers gaan mee naar Nunspeet. De klanten kunnen naar de vestiging in Nunspeet of de vestiging in Ermelo, die drie kilometer van de huidige vestiging van Westerink vandaan ligt.

De overname van Vakgarage Westerink staat niet op zichzelf: per 1 juli 2022 kocht de groep Vakgarage Carhouse Lagerweij. Die activiteiten werden samengevoegd in de vestiging Barneveld, waar het behalve Mitsubishi- en Citroën-dealer nu ook Vakgarage is. Alle medewerkers zijn meegegaan naar naar Auto Versteeg Buurman. Auto Versteeg Buurman telt nu in totaal zes vestigingen. Naast de twee in Barneveld heeft het bedrijf vestigingen in Ermelo, Nunspeet, Voorthuizen en Woudenberg.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *