Barneveld houdt bijeenkomst voor mensen met arbeidsbeperking

De gemeente Barneveld houdt een bijeenkomst voor mensen met een arbeidsbeperking. De bijeenkomst op 28 september is bedoeld voor organisaties die werkplekken hebben voor mensen met een arbeidsbeperking, en mensen die zelf een beperking hebben en willen meedenken over wat nodig is om te werken. Barneveld gaat nieuwe contracten afsluiten met ondernemers die mensen met een arbeidsbeperking werk willen bieden. De bijeenkomst is van 16.00 tot 18.00 uur, online of in het gemeentehuis. Dit hangt af van de coronamaatregelen op dat moment.

Beschutte werkplekken
Ook in Barneveld zijn er mensen die een beperking hebben, maar met hulp en ondersteuning prima kunnen werken. Meestal krijgt de werkgever hier subsidie voor. Soms gaat het om werk in een aangepaste werkomgeving met extra begeleiding. Dat heet ‘beschut’.

Nieuwe overeenkomsten vanaf juli 2022
Per 1 juli 2022 stopt de overeenkomst voor beschutte werkplekken. Er moet dus een nieuwe overeenkomst komen. Alle lokale partijen die passende arbeidsplaatsen willen bieden, kunnen zich aansluiten bij de nieuwe overeenkomst.

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst kan per mail via info@barneveld.nl met als onderwerp ‘bijeenkomst 28 september’.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *