Barneveld: plan Ontmoetingscentrum Bronveld ter inzage

Belangstellenden kunnen het ontwerp bestemmingsplan bekijken voor het nieuwe ontmoetingscentrum Bronveld en stichting Hulp aan Elkaar in Barneveld. Dit ligt ter inzage tot 6 januari 2023 bij de receptie van het gemeentehuis. In deze periode kan men een schriftelijke zienswijze indienen. Op donderdag 1 december is er een inloopbijeenkomst bij Ontmoetingscentrum Bronveld.

Inloopbijeenkomst 1 december

Tijdens de inloopbijeenkomst op donderdag 1 december kunnen belangstellenden het plan voor het nieuwe gebouw en de omgeving bekijken. Op het plan staat ook de uitbreiding van de Lidl. Binnenlopen kan tussen 19.00 en 20.30 uurt. De inloopbijeenkomst is bij Ontmoetingscentrum Bronveld, Zonnebloemstraat 31 in Barneveld.

Nieuwbouw ontmoetingscentrum

ontwerp ontmoetingscentrum Bronveld

Ontmoetingscentrum Bronveld en Stichting Hulp aan Elkaar maken momenteel gebruik van de gemeentelijke gebouwen in de wijk Oldenbarneveld. Deze gebouwen zijn oud en kunnen geen jaren meer worden gebruikt. Daarom worden de huidige gebouwen gesloopt en komt er een nieuw gebouw voor Ontmoetingscentrum Bronveld en Stichting Hulp aan Elkaar. Er is ruimte gemaakt voor groen, sport en spel rondom het nieuwe gebouw. 

Meer informatie en het ontwerp bekijken

Meer informatie of het ontwerp bekijken kan op de webpagina over Bronveld.  

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *