Belediger stuurt kaartje naar politieagenten Politie Veluwe Noord

Politieagenten krijgen wel eens iets lelijks naar hun hoofd geslingerd tijdens hun werkzaamheden. Afgelopen weekend deelden agenten in de regio Veluwe Noord nog een boete uit voor belediging. Ze hadden alleen niet verwacht dat ze er een bijzondere post voor terug zouden krijgen.

De dader bestelde na zijn boete online een kaartje met daarop de tekst ‘Sorry, ik schaam mij diep’. In de kaart schreef hij:

“Beste politieagent van zaterdag op zondagnacht,

Ik wil graag mijn oprechte excuses aanbieden voor mijn gedrag van zondagochtend aan de Stationslaan. Ik besef dat mijn uitspraken ongepast waren. Daarom wil ik benadrukken dat ik respect heb voor u en uw beroep.

In die staat zult u mij nooit meer aantreffen.”

De agent in kwestie is erg verrast over het kaartje dat in de brievenbus lag. “Dit maakt veel goed”, aldus Politie Veluwe Noord op Instagram. “Ondanks dat het niet leuk is om beledigd te worden, zijn wij zeer verrast door het kaartje wat de persoon naar ons gestuurd heeft.”

‘Netjes’

Uit de reacties blijkt dat de meeste burgers het ook wel kunnen waarderen. “Keurig”, “zo kan het ook”, en “netjes”, reageren mensen onder de Instagram-post.

Of de bekeuring van de belediger wordt ingetrokken door het kaartje, is onbekend. Omdat diegene de boete afgelopen weekend al gekregen heeft, zal die waarschijnlijk gewoon betaald moeten worden. “Berouw komt na de zonde”, aldus de agenten.

Bron: Omroep Gelderland

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *