Beursvloer Putten op 16 maart in Groevenbeek Putten

Op donderdag 16 maart organiseert Putten Voor Elkaar de Beursvloer Putten in Christelijk College Groevenbeek in Putten. Het jaar 2023 is voor de gemeente Putten het jaar waarin vrijwilligers centraal staan. Uit de evaluatie van Beursvloer 2021 bleek dat veel verenigingen en stichtingen dringend behoefte hebben aan vrijwilligers. Dit heeft de werkgroep aangemoedigd om naast de bestaande vorm, aandacht te vragen voor vrijwilligers tijdens Beursvloer Putten.

Over Beursvloer Putten

Het doel van Beursvloer Putten is dat lokale bedrijven, sportclubs, overheden, serviceclubs, scholen, maatschappelijke organisaties en vrijwilligersorganisaties met elkaar in contact komen. Tijdens de beurs kunnen zij op een laagdrempelige en dynamische sfeer matches maken. Deze matches kosten niets. Tijdens de beurs worden de deals gesloten met volledig gesloten beurs.

Aanmelden

Aanmelden kan via www.beursvloerputten.nl. Verenigingen en stichtingen bieden een tegenprestatie aan de ondernemers. De notaris zet de tegenprestatie op waarde. Ondernemers mogen hun expertise, ruimtes, parkeerplaatsen, uren of mensen beschikbaar stellen voor een klus, actie of evenement.

Programma 16 maart

Om 19.00 uur vindt de bijeenkomst plaats bij Christelijke College Groevenbeek aan de Korenlaan 1 in Putten. Tijdens de avond komt Paul Toes spreken. Hij heeft op 16-jarige leeftijd een scooterongeluk gehad en kwam in een rolstoel terecht. Uiteindelijk ging hij rolstoelbasketbal spelen en heeft hij Nederland vertegenwoordigd op de Paralympische Spelen. Nu is hij ondernemer en geeft hij rolstoelbasketbal-clinics. Tijdens de avond kan men een clinic volgen. Om 21.30 uur is de einduitslag.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *