Bezoek Ermelose woningen tijdens Duurzame Huizen Route

Inwoners van Ermelo zetten hun deuren weer open tijdens de Duurzame Huizen Route. Op zaterdag 30 oktober en zaterdag 6 november vertellen zij graag over hun duurzame maatregelen in huis.  De Duurzame Huizen Route is er voor iedereen die meer wil weten over duurzaam en energiezuinig wonen.

Laat u inspireren

U kunt een bezoek brengen aan een nieuwbouwwoning uit 2015. Deze woning is gebouwd met isolatieblokken. Het wordt verwarmd met een warmtepomp die de warmte uit de grond haalt. De stroom wordt opgewekt met PV zonnepanelen. Of neem een kijkje bij een woning met het nieuwe systeem Solarfreezer. In de zomer wordt warm water van de PVT panelen op het dak gehaald en in de grote waterzak in de kruipruimte opgeslagen. In de winter wordt de warmte uit dit water gebruikt voor de verwarming van de woning. Dit gebeurt met een warmtepomp.

Deelnemende huizen in Ermelo

Er doen nog verschillende andere woningen mee in Ermelo. Bent u benieuwd naar de duurzame maatregelen en ervaringen van de bewoners? Meld u dan aan op www.duurzamehuizenroute.nl/ermelo. Meer informatie over duurzaamheid vindt u op www.nmpermelo.nl.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *