Bibliotheek Ermelo stap voor stap weer open

De Bibliotheek in Ermelo is afgelopen maandag weer geopend. Dat gebeurt stap voor stap. Tot en met zaterdag 30 mei kan men in de bibliotheek alleen materiaal inleveren en gereserveerd materiaal ophalen. Vanaf 2 juni kan men weer helemaal bij de bibliotheek terecht, en op het gemak naar boeken zoeken. De bibliotheek zit dan wel op een andere plek in het gemeentehuis.

Afhaalbibliotheek van 18 t/m 30 mei
Van 18 t/m 30 mei is de bibliotheek open op maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur. Op donderdagavond is de bibliotheek ook open van 18.00 tot 20.00 uur. Op zaterdag zijn de deuren open van 13.00 tot 15.00 uur. Het inleveren en ophalen van materialen gebeurt bij de receptiebalie van het gemeentehuis, via de hoofdingang.

Bibliotheek vanaf 2 juni open op een andere plek
Op dinsdag 2 juni gaat de bibliotheek weer helemaal open. Maar dit gebeurt wel met beperkende maatregelen, om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De bibliotheek zit dan ook op een andere, tijdelijke plek. De boeken zijn dan te vinden in de foyer, het atrium en zaal 9 van De Dialoog. Maar ook in de trouwzaal, zaal Leuvenum en achterin de raadszaal van het gemeentehuis zit een deel van de bibliotheek. Bezoekers komen dan binnen via de hoofdingang van De Dialoog, en niet meer via de hoofdingang van het gemeentehuis.

Meer informatie
Kijk voor alle actuele informatie en openingstijden op www.bibliotheeknoordwestveluwe.nl.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *