Boeren uit regio met vragen over toekomst kunnen coach inschakelen

Boeren uit onze regio, die vragen hebben over de toekomst van hun bedrijf, kunnen gebruik maken van een onafhankelijke coach. In dit coachingstraject, beter bekend als ‘Zicht op de Toekomst’, worden de mogelijkheden verkend die bij de boer, zijn of haar gezin en bedrijf passen.

Zicht op de Toekomst is voor agrarisch ondernemers uit Barneveld, Ede, Nijkerk, Putten, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen. Het is een activiteit van Landbouwnetwerk Regio Foodvalley en wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland.

Vragen over toekomstperspectief
Uit eerdere inventarisaties is naar voren gekomen dat veel boeren worstelen met vragen die betrekking hebben op hun toekomstperspectief, dit zijn zowel bedrijfsgerelateerde vragen als vragen in de privésfeer.

Een onafhankelijke coach kan boeren en hun gezinnen begeleiden bij het maken van keuzes en daarmee helpen een duurzaam en rendabel toekomstperspectief te ontwikkelen. In Zicht op de Toekomst staat de boer centraal, de uitkomst moet passen bij zowel boer als gezin en bedrijf.

De coach kan onder andere helpen met vragen over: bedrijfsopvolging, bedrijfsbeëindiging of het ontplooien van nieuwe activiteiten op het erf. Maar het kan ook gaan over verdienmodellen, bedrijfsontwikkeling, asbestsanering, zon op dak, kringlooplandbouw of een (recreatieve) nevenactiviteit.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website https://landbouwnetwerkregiofoodvalley.nl/zicht-op-de-toekomst/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *