College en secretariaat Harderwijk steken handen uit de mouwen bij voedselbank

In het kader van de actiedagen van NLdoet later deze week hebben burgemeester en wethouders van de gemeente Harderwijk, en hun bestuurssecretariaat, alvast de handen uit de mouwen gestoken bij de Harderwijkse voedselbank.

Helpen
De voedselbank is door de inflatie- en energiecrisis voor veel inwoners een redding in de wekelijkse boodschappen. Het aantal klanten van de voedselbank is het afgelopen jaar toegenomen doordat onder andere energie en levensmiddelen flink duurder werden. Meer inwoners dan voorheen maken ondertussen gebruik van de hulp van de voedselbank. En daaraan wilden de burgemeester, wethouders en de medewerkers van het bestuurssecretariaat van Harderwijk graag hun steentje bijdragen met hand- en spandiensten zoals het plakken van tenminste-houdbaar-tot-stickers en het in voorraad zetten van de producten.

NLdoet
Vrijdag 10 maart en zaterdag 11 maart zijn de officiële dagen van NLdoet. Het was bij de voedselbank Harderwijk echter niet mogelijk om op die dagen te komen helpen. Op vrijdag werken er de vaste medewerkers in verband met de privacy van klanten. Op zaterdag is de voedselbank gesloten.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *