College Ermelo akkoord met verplaatsen gemeentewerf naar de ‘Zandkamp’

Het college van Ermelo is akkoord met het schetsontwerp en de verplaatsing van de gemeentewerf. De gemeentewerf gaat naar het terrein aan de Telgter-Engweg 21A, de ‘Zandkamp’. Daar ligt nu het gemeentelijk opslagterrein. Het voorstel voor de ontwikkeling van de gemeentewerf aan de Zandkamp wordt in september voorgelegd aan de gemeenteraad.

Het schetsontwerp is nu klaar
Het schetsontwerp voor de gemeentewerf op de nieuwe plek werd eerder al gepresenteerd aan omwonenden en andere geïnteresseerden. Dit gebeurde tijdens een inloopbijeenkomst in november 2023. Zij konden reactie geven op het ontwerp en vragen stellen. Daarnaast kregen ze uitleg over de planning van het traject. De reacties zijn meegenomen in het definitieve schetsontwerp van de gemeentewerf.

College Ermelo vraagt krediet aan bij raad
Het college van B&W vraagt bij de gemeenteraad een krediet aan voor de voorbereiding op de nieuwbouw van de gemeentewerf. Zij besloot dit na verschillende onderzoeken en op basis van het schetsontwerp.

Inwoners kunnen inspreken
Op 11 september is de beeldvormende politieke tafel over de ontwikkeling van de gemeentewerf. Deze is te bezoeken op het vergaderplein in Het Huis van Ermelo.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *