Constructieve bijpraatavond over Vitale Vakantieparken in Putten

Ruim 100 eigenaren van vakantieparken en vakantiehuisjes gingen afgelopen woensdagavond in De Huifkar in gesprek met de gemeente Putten over de actuele ontwikkelingen rondom verblijfsrecreatie.

Verantwoordelijk wethouder Koekkoek is blij met de grote animo: “Er speelt veel op dit terrein. Denk aan de inzet van het kwaliteitsteam en de samenwerking met de Puttense Recreatieondernemers Vereniging (PROV) om een inspiratietrip en toeristisch café te organiseren. Maar ook het nieuwe ruimtelijke kader voor de vakantieparken én de nieuwe wijze van toezichthouden op de parken. Daarom leek het mij goed om elkaar, na afloop van het hoogseizoen, bij te praten”.

Koekkoek is niet alleen blij met de opkomst maar vooral ook met de sfeer. “Het was een buitengewoon constructieve avond. Natuurlijk zijn er altijd verschillen van mening, maar ik heb sterk de indruk dat de sector en de gemeente meer en meer op één lijn komen”. De wethouder heeft het voornemen om de sector vaker uit te nodigen voor een bijpraatsessie. “Het is altijd beter om mét dan over elkaar te praten”.

Meer informatie over het programma Vitale Vakantieparken: www.putten.nl/vitalevakantieparken

Geef een reactie