Cursus ‘ Betrokken bij Barneveld’ in aanloop naar verkiezingen

De gemeente Barneveld organiseert op dinsdagavond 7 december opnieuw de cursus Betrokken bij Barneveld. De cursus is bedoeld voor inwoners die graag willen weten hoe de gemeente Barneveld wordt bestuurd en is georganiseerd. Eerdere edities werden enthousiast ontvangen. In verband met de coronamaatregelen wordt de cursus digitaal (via MS Teams) gegeven.

Vanwege de verkiezingen voor een nieuwe gemeenteraad in 2022 is deze cursus ook interessant voor inwoners die actief willen worden in de politiek. Er wordt extra aandacht besteed aan wat het werk van een gemeenteraad(slid) is en hoe verkiezingen in zijn werk gaan.

Tijdens de cursusavond wordt ingegaan op bestuur, politiek en organisatie en in het bijzonder de verkiezingen. Dit gebeurt op een interactieve manier.

De cursus wordt gegeven door burgemeester Jan Luteijn, gemeentesecretaris Wabe Wieringa en griffier Iede Bakker. Bovendien zal een aantal raadsleden meewerken.

Aanmelden

De cursus is gratis en er kunnen maximaal 30 mensen deelnemen. Aanmelden of meer weten? Mail naar raadsondersteuning@barneveld.nl 

Na aanmelding volgt meer informatie over het programma.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *