‘Doelpuntenregen’ van SDC Putten in wedstrijd tegen SC Woezik

De heenwedstrijd in Woezik eindigde in 0-0, dus kon SDC Putten zaterdag weer een moeilijk potje verwachten. Het eerste kwartier ging het ook aardig gelijk op. Tussen de 15e en de 30e minuut liep de thuisclub echter uit naar 3-0, toen was de wedstrijd eigenlijk wel gelopen. In de 16e minuut tikte Saber Charif de 1-0 binnen. Nog geen twee minuten later was het opnieuw raak, na een goede combinatie met Ricky Hansen trok Saber Charif goed vanaf de linkerkant naar binnen en haalde met rechts uit. De doelman van Woezik had geen verweer op dit schot en zo stond het 2-0. Kort daarop maakte Roelf Oosterhoff de 3-0. In de tweede helft bleven bij SDC Putten Rick van den Brink en Saber Charif in de kleedkamer achter, hun plaatsen werden ingenomen door Daan Wierenga en Ryan Inge. Jesse Schuin zette de 4-0 op het bord. Zo’n tien minuten voor tijd slaagden de gasten uit Woezik er toch nog in de eretreffer te scoren. Luc Verhoeven was de doelpuntenmaker, hij bracht de stand op 4-1. Ricky Hansen tikte kort daarop de 5-1 binnen. Jesse Schuin werd vervolgens aangespeeld door Ricky Hansen, Schuin draaide goed weg bij zijn tegenstander en schoot op fraaie wijze de 6-1 binnen. Volgende week gaat SDC Putten op bezoek bij CSV Apeldoorn, deze wedstrijd op Sportpark Orderbos, Sportpark Orderbos 13, 7313 HN Apeldoorn begint 15.00 uur.