Drie Koninklijke Onderscheidingen in Ermelo

Tijdens de jaarlijkse lintjesregen zijn in Ermelo drie Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Hans van Daalen verraste de drie inwoners met de onderscheiding en ging tijdens een feestelijke bijeenkomst in het huis van Ermelo in op hun verdiensten voor de gemeenschap in Ermelo.

De volgende Ermeloërs zijn gewaardeerd met een Koninklijke Onderscheiding voor hun inzet voor de samenleving die zij hebben verricht of nog steeds verrichten.

  • Mevrouw Van der Heiden
  • De heer Van der Heiden
  • De heer Van Loo

Alle drie inwoners werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Voor een onderscheiding in deze orde kom je in aanmerking als je je zeer verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving. We hebben hier te maken met bijzondere inwoners, die zich lange tijd hebben ingezet voor de Ermelose samenleving!

Het echtpaar Van der Heiden is gedecoreerd vanwege hun jarenlange inzet als pleegouders. Al meer dan 30 jaar vangen zij kinderen op. Langdurig, én in de vorm van crisisopvang. In de loop van de jaren hebben zij tientallen kinderen een warme en veilige omgeving geboden.

De heer Van Loo heeft zich jarenlang verdienstelijk gemaakt op het terrein van o.a. heemkunde, telecommunicatie en religieus leven. Als vrijwilliger heeft hij zich op veel verschillende terreinen ingezet, o.a. bij een interkerkelijke jongerenorganisatie, bij de Oudheidkundige Vereniging Ermeloo en bij de (bedrijfs)brandweer van ’s Heerenloo en Groot-Emaus.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *