Drie scenario’s geschetst voor Sportpark Hulshorst

Vorige week woensdag was in Hulshorst een inloopavond voor omwonenden en geïnteresseerden over Masterplan sportpark Hulshorst. Dit plan benoemt de haalbaarheid van een mogelijk multifunctioneel sportpark Hulshorst.

De ongeveer 25 aanwezigen kregen een aantal mogelijke inrichtingsvoorstellen (scenario’s) voorgelegd. Deze zijn tot stand gekomen samen met de lokale verenigingen in Hulshorst op basis van hun wensen, ideeën en behoeften. De aanwezigen konden tijdens de avond reageren op de plannen.

Masterplan

Naar aanleiding van deze avond ontwikkelt PLANN ingenieurs, het adviesbureau dat door de gemeente is aangesteld, het masterplan verder. Ook brengt PLANN de haalbaarheid van diverse scenario’s in kaart. Het masterplan wordt aan de gemeenteraad aangeboden (inclusief een bundeling van input van de inloopavond). De gemeenteraad neemt uiteindelijk een besluit over de haalbaarheid van een mogelijk multifunctioneel sportpark en geeft een richting mee voor de uitwerking. Na besluitvorming wordt één van de scenario’s verder uitgewerkt met betrokkenen. Het participatietraject krijgt een vervolg na besluitvorming in de gemeenteraad. Het zijn slechts mogelijke inrichtingsvoorstellen en een oriëntatie voor een multifunctionele inrichting van het sportpark.

Bron: RTV Nunspeet

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *