Duurzaamheid en innovatie op ’t Weitje Ermelo

Op zaterdag 11 mei vindt voor het derde jaar op rij het Huis & Tuin Event plaats op ’t Weitje in Ermelo. Het evenement is al twee jaar een duurzaam succes en keert in 2019 vernieuwend en fris terug. Initiatiefnemers zijn de gemeente Ermelo in samenwerking met duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam. De organisatie nodigt bedrijven, organisaties en ondernemende inwoners uit om hun duurzame producten, innovaties of initiatieven op 11 mei in de spotlights te zetten. Aanmelden kan via de website van Veluwe Duurzaam.

Tijdens het Huis & Tuin Event worden bezoekers ondergedompeld in de mogelijkheden voor een duurzaam leven. Duurzaamheid is een breed begrip, tijdens de markt is er aandacht voor thema’s als: energiebesparing, biodiversiteit, duurzaam tuinieren, biologische- of streekproducten, klimaatadaptatie, gezonde voeding, levensloopbestendig wonen, duurzaam vervoer, recycling, natuurlijke verzorging en nog véél meer!

De gezellige sfeer van het evenement maakt het een ideale gelegenheid om kennis te maken met een duurzame levensstijl. Ook voor inwoners die al duurzaam leven zijn er nieuwe innovaties te zien. Bezoekers kunnen ontdekken hoe een warmtepomp werkt, of een elektrische auto een goed idee is, hoe je je tuin klimaatvriendelijk inricht en wat de mogelijkheden zijn van bijvoorbeeld een 3D-printer.

Aanmelden
Bedrijven, ondernemers of inwoners met een product of initiatief dat aansluit bij de genoemde thema’s kunnen zich aanmelden voor de informatiemarkt via www.veluweduurzaam.nl/huistuinevent-ermelo

,

Geef een reactie