DVS’33 Ermelo en Patrick Loenen per direct uit elkaar

Het bestuur van DVS’33 Ermelo heeft, naar eigen zeggen in goed onderling overleg, besloten de samenwerking met Patrick Loenen per direct stop te zetten. De aanhoudende wisselvallige resultaten en de huidige plek op de ranglijst liggen hieraan ten grondslag. Loenen was bezig aan zijn eerste seizoen in Ermelo en had eind oktober al bekend gemaakt na dit seizoen te vertrekken. Volgend seizoen gaat hij aan de slag als Technisch Manager bij Sportlust’46.

Door het vroegtijdige vertrek van Loenen is de huidige assistent John Kamphuis gevraagd om eerder aan zijn klus als hoofdtrainer te beginnen. Hij zou volgend seizoen als hoofdtrainer gaan starten, maar heeft ingestemd met het verzoek om eerder te starten en is dus vanaf heden hoofdtrainer van de Geelzwarten. Hij zal hierin worden geassisteerd door Jordi Roelofsen.

Reactie Patrick Loenen:
”Uiteraard ga je met elkaar een verbintenis aan om voor langere tijd om er een succes van te maken. Nadat ik eerder dit jaar aangaf om einde van het seizoen te vertrekken is het jammer dat het zo eindigt, maar dit is inherent aan voetbal. Ondanks dat het een bewogen seizoen was en is, wil ik de club, bestuur, TC, sponsoren en supporters bedanken voor de afgelopen periode en wens ik in het bijzonder John, Jordi, spelers en de overige stafleden oprecht heel veel succes. Onder aan de streep blijft DVS een fantastische club.”

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *