DVS’33 Ermelo komt vroege achterstand tegen IJsselmeervogels niet meer te boven

DVS’33 Ermelo is een vroege achterstand in de uitwedstrijd tegen IJsselmeervogels niet meer te boven gekomen en leed na vier wedstrijden, waarin achterin de nul werd gehouden en 10 punten werden behaald, weer eens een nederlaag. De Ermeloërs zouden vroeg op achterstand komen, maar hadden daarvoor zelf de openingstreffer al op de schoen. Nicky van Hilten legde de bal in de 2e minuut vanaf rechts goed af op Adriaan Kruisheer, die het leer niet goed raakte. Daardoor kon Kaj Ramstein wegwerken. Een minuut later was het de beurt aan de thuisclub, toen Marouane Afaker vanaf links zijn ploeggenoot Danny van den Meiracker vond. Hilal Ben Moussa blokte zijn schot. De gastheren waren op zoek naar die vroege voorsprong. Die kwam er in de 5e minuut nog niet, nadat Danny van den Meiracker uit een hoekschop voorlangs kopte, maar twee minuten later wel. DVS verspeelde de bal op het middenveld, waar na dezelfde speler gedrukt fraai in schoot en met een curve de 1-0 aantekende. De geelzwarten zaten nog niet goed in de wedstrijd en kwamen in een wat laag tempo nog niet tot de vloeiende combinaties van een week eerder tegen Eemdijk. Zodoende bleven doelrijpe kansen uit. Het bleef uiteindelijk ook bij dit ene doelpunt.