DVS’33 Ermelo pakt punten tegen GOES

DVS’33 Ermelo heeft in de uitwedstrijd tegen derdedivisionist GOES punten gepakt. In Zeeland werd met 1-5 gewonnen. Halverwege was de stand al 0-3. In de 19e minuut scoorde Abderrahim Loukili 0-1. Benjamin Roemeon scoorde na een fout van GOES-middenvelder De Fretes. De gifbeker was vervolgens nog niet leeg voor GOES. Roemeon bepaalde de ruststand op 0-3. In de tweede helft kreeg GOES via een vrije trap van Nazario de Fretes een goede mogelijkheid, maar die ging maar net over. GOES drukte door en in de 62e minuut maakte Siebe Schets de 1-3.In de 80e minuut krulde oud-prof Stef Nijland vanaf de rand van het zestienmetergebied de bal binnen. Op slag van het eindsignaal scoorde Olivier Pilon nog de 1-5 voor DVS’33.