DVS’33 Ermelo speelt gelijk tegen BVV Barendrecht

DVS’33 Ermelo is zaterdag in de wedstrijd tegen BVV Barendrecht niet verder gekomen dan een gelijkspel. In de uitwedstrijd bleef DVS’33 steken op 2-2. De geelzwarten gingen nog met een voorsprong de rust in, maar halverwege de tweede helft moesten zij in de achtervolging. Daarmee behaalde DVS het eerste punt ooit tegen Barendrecht. Door de 2-2 verandert voor geen van beide ploegen iets in de posities op de ranglijst. DVS stond zesde en bleef dat, maar door het puntenaantal van 21 uit nu 13 wedstrijden kwamen de geelzwarten wel naast Harkemase Boys, dat vijfde bleef door een beter doelsaldo. Voor de Ermeloërs is dit het eerste punt in de tweede periode uit twee wedstrijden. Ook Barendrecht heeft in die tweede periode een punt, maar speelde ook nog maar eenmaal. In de reguliere stand stond de roodwitten al op de dertiende plaats boven VVOG, maar nu ook met een punt meer; 14 uit 11.