DVS’33 Ermelo te sterk voor DOVO

DVS’33 Ermelo, de huidige nummer vier van de Derde Divisie, heeft in eigen huis DOVO verslagen. Daarmee blijft DVS’33 lijstaanvoerder Noordwijk op de hielen zitten. In de 16e minuut kwam DVS’33 aan de leiding, al kwam daar wat geluk bij kijken. Een korte terugspeelbal van de ploeg uit Veenendaal op doelman Van de Weerdhof werd geblokt door Olivier Pilon waarna de bal in het lege doel verdween. DVS’33 kwam kort na rust op 2-0. De voorzet van Roemeon werd aangeraakt door DOVO-verdediger Hovestad waarna de bal in het doel verdween. In de 68ste minuut was het Van Hussen die DVS’33 nog dichterbij de overwinning wist te brengen. Toonen wist het enige doelpunt voor DOVO te scoren. Het werd daarmee 3-1 in het voordeel van DVS’33 Ermelo.