DVS’33 Ermelo wint overtuigend van HSC ’21 uit Haaksbergen

DVS’33 Ermelo 1 heeft zaterdagmiddag op het sportpark in Ermelo overtuigend gewonnen van HSC ’21 uit Haaksbergen. Benjamin Roemeon trof uit de voorzet van Nicky van Hilten in de 4e minuut de paal. Drie minuten later claimde HSC’21 een strafschop, maar scheidsrechter Smit vond het contact van Hilten in de rug van Zeki Erkilinc te licht. In de omschakeling voetbalden de Ermeloërs zich naar de 1-0 dankzij een schot van Benjamin Roemeon na een assist van Sammy Ian Crowther. In de 31e minuut legde Adriaan Kruisheer de bal vrij voor Maarten van Dijk, die de 2-0 binnentikte. Na rust was Sammy Ian Crowther in de 53e minuut trefzeker op doel, na een voorzet van Benjamin Roemeon. Roemeon tekende in de 67e minuut voor de 4-0 na een voorzet van Nicky van Hilten.