Eerste uitslagen 2Brothers Veluwe Cup

Gisteravond werden de eerste wedstrijden gespeeld van de 2Brothers Veluwe Cup.
S.D.C. Putten verloor met 0-1 van N.S.C. Nijkerk en Swift won met 3-0 van C.S.V. Apeldoorn.

Gedurende de eerste helft hadden de Puttenaren het meeste balbezit en kregen ook wel een aantal scoringsmogelijkheden, maar de beste kansen waren voor de gasten uit Nijkerk. Na foutief verdedigen van S.D.C. Putten kwam Yordy Grovenstein in balbezit, hij schoot op een leeg doel naast.
Na ongeveer een half uur spelen mocht Mark Fennebeumer alleen op doelman Tom de Groot afgaan, hij schoot voorlangs. Enkele minuten later kreeg Fennebeumer opnieuw een goede mogelijkheid, nu schoot hij op de paal.
De rust brak aan met een 0-0-stand. In de 55e minuut wist Yordy Grovenstein er opnieuw van door te gaan aan de linkerkant van het veld. Nu wist hij via de binnenkant van de paal wel te scoren: 0-1.
Hierna probeerfde S.D.C. Putten nog van alles, N.S.C. Nijkerk kwam zwaar onder druk, maar wist stand te houden. Zo eindigde deze wedstrijd in een 0-1 overwinning voor N.S.C. Nijkerk.

Zaterdag 11 augustus speelt N.S.C. Nijkerk om 13.15 uur tegen C.S.V. Apeldoorn en om 15.30 uur speelt S.D.C. Putten tegen Swift.