Eindejaarsconference en Foute Party voor goede doel

Op 15 november wordt er in theater Stroud in Putten een feestavond voor het goede doel georganiseerd. Dit in het kader van de 2000e uitzending van de radio-ochtendshow “De Wereld Wordt Wakker!” van VeluweFM.
Om 19.30 is de zaal open en om 20.00 begint de eindejaarsconference “Liever Eerlijk Dan Sociaal!” . Om 21.30 is het vervolgens tijd voor een Foute Party waarbij de kernwoorden en –waarden zullen zijn: gezelligheid, praatje, plaatje, hapje, drankje, dansje en veel foute muziek.
De entree bedraagt € 10,00 per persoon en zal volledig ten goede komen aan een goed doel in Harderwijk, Ermelo of Putten, omdat dat het verzorgingsgebied is van VeluweFM. Dit goede doel zal tijdens de feestavond bekend gemaakt worden.

“De Wereld Wordt Wakker!” kende zijn première op 30 januari 2012 en is sindsdien elke werkdag van 07.00 tot 12.00 uur te beluisteren in de ether en via het wereldwijde web. Het is een inloop-programma met een knipoog en een hoge interactiviteit. Luisteraars kunnen namelijk niet alleen whatsappen, mailen of bellen, maar ook gewoon binnen komen vallen. De grote schare luisteraars is onder andere verantwoordelijk voor “De top 1000 van de Noordwest Veluwe”, die vanaf 18 november al weer voor het 4e jaar plaats vindt. Zij hebben tevens suggesties gedaan voor een goed doel en kunnen nog steeds goede doelen aandragen. Maar ook nieuwe of niet-luisteraars zijn welkom om bijdragen te leveren. Voor meer info, tips voor goede doelen en het reserveren van plaatsen: www.bastempels.nl

Geef een reactie