Ermelo in actie voor Het Glazen Huis

Het Glazen Huis staat dit jaar in Apeldoorn, van maandag 18 t/m zondag 24 december. De bekende landelijke actie Serious Request van NPO 3FM zet zich dit jaar in voor kinderen die door een ramp hun ouders, broers of zussen zijn verloren. Ook gemeente Ermelo zet zich voor dit doel in. De gemeente riep inwoners op om acties te bedenken die geld voor Serious Request opleveren.

Op 22 en 23 december wordt in een leegstaand winkelpand in de Stationsstraat een grabbelton van meer dan 50 vierkante meter gebouwd. Deze reuzegrabbelton wordt gevuld met ballen en ruim vijfduizend cadeautjes. Kinderen kunnen de cadeautjes in de ‘ballenbak’ zoeken. De volledige opbrengst is voor Serious Request. Burgemeester André Baars zal –als ambassadeur van Het Glazen Huis- bij dit ludieke evenement langskomen, en er wordt gehoopt op een bezoek en verslaglegging door 3FM.

Daarnaast een sympathiek initiatief van twee leerlingen van groep 8 van de Margrietschool: zij verkopen lootjes, en organiseren op 21 december een trekking in de gymzaal van school. De opbrengst is bestemd voor Serious Request.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *