Ermelo: advies over kiezen zorgverzekering met De VoorzieningenWijzer

Het kiezen van de juiste zorgverzekering kan lastig zijn. Er is veel keuze en hoewel men wil weten dat de kosten voor zorg goed verzekerd zijn, wil men ook niet teveel betalen. Een gesprek met een adviseur van het Financieel Café kan duidelijkheid geven of de gekozen of te kiezen zorgverzekering wel de juiste is.

Gratis adviesgesprek

Veel mensen laten geld liggen of betalen te veel. De adviseurs (vrijwilligers) van het Financieel Café zijn beschikbaar voor een gratis adviesgesprek, zonder verplichtingen aan. Samen wordt bekeken welke zorgverzekering het beste past. Ook kijkt de adviseur naar andere financiële onderwerpen zoals het mogelijke recht op een toeslag of extra geld voor sport voor kinderen, welk energiecontract is het beste voor uw situatie etc. Als u wilt, kunt u samen met de adviseur gelijk iets aanvragen of een ander contract afsluiten. Deze aanpak heet de VoorzieningenWijzer. 

Wat geldt voor u?

Heeft u een laag inkomen? Vaak is er veel mogelijk en kunt u extra geld overhouden. Op www.datgeldtvoormij.nl leest u er meer over. U kunt daar via de Module Zorg ook zelf online kijken welke zorgverzekering het beste bij u past.

Maak een afspraak met het Financieel Café

Heeft u liever meteen een persoonlijk gesprek over De VoorzieningenWijzer? Maak dan een afspraak met een adviseur van het Financieel Café. Het Financieel Café in Ermelo is bereikbaar op:

  • maandagavond van 18.30 tot 20.00 uur
  • donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur

U kunt bellen via (06) 82 01 97 03 of mailen naar financieelcafe@vw.welzijnermelo.nl.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *