Ermelo komt met inwonersavond ‘visie Duurzaamheid’

Hoe duurzaam is Ermelo in 2050? Gemeente Ermelo werkt aan een nieuwe visie Duurzaamheid. Met een bijbehorend uitvoeringsprogramma Duurzaamheid, waarin alle activiteiten voor de komende jaren staan. Hierbij heeft de gemeente input van inwoners nodig. Wat is hun droom voor een duurzaam Ermelo in de (verre) toekomst? Misschien hebben belangstellenden ook al concrete plannen of ideeën?

Programma inwonersavond

Tijdens de inwonersavond op donderdag 1 juni praat Ermelo de belangstellenden bij over de actuele stand van zaken rondom (de visie) duurzaamheid. Ook gaat de gemeente in gesprek aan de hand van twee vragen:

  • Het is 2050. Wat is er dan concreet veranderd? Welke duurzaamheids-idealen hebben we behaald?
  • Welke inspanningen, projecten en activiteiten zijn er nodig om dat te bereiken?

Wat doet Ermelo met de inbreng van inwoners?

De inbreng van de inwonersavond verwerkt Ermelo in de nieuwe visie Duurzaamheid. Ook wordt gesproken met de gemeenteraad, samenwerkingspartners en ambtenaren van de gemeente Ermelo. Zo ontstaat volgens de gemeente een doordachte visie, die aansluit op de (landelijke en provinciale) ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Én de wensen en ideeën vanuit de gemeente.

Komend najaar wil Ermelo de visie en het invoeringsprogramma ter inzage leggen. Inwoners en andere betrokkenen kunnen dan een zienswijze indienen voor de definitieve vaststelling.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *