Ermelo reikt dit jaar twee Groene Pauw Awards uit

Elk jaar reikt Ermelo De Groene Pauw Award uit. De award isw bedoeld voor mensen en/of organisaties die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor natuur, milieu of duurzaamheid. Met de award worden ze extra in de schijnwerpers gezet, en hoopt de gemeente Ermelo anderen te inspireren.

De Groene Pauw Award wordt dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. Nieuw dit jaar is dat er ook aandacht is voor ondernemers die duurzaam ondernemen en zich daarmee onderscheiden. Dit jaar worden prijzen uitgereikt in twee categorieën:

  • Bedrijven en ondernemers
  • Inwoners en non-profit organisaties

Wie nomineert u voor de award?

Kent u inwoners, bedrijven, verenigingen of organisaties in Ermelo die de Groene Pauw Award verdienen? Dan kunt u die nomineren op  www.ermeloduurzamer.nl. De aanmelding moet voor dinsdag 14 september binnen zijn.

Uitreiking awards op twee dagen

Een jury maakt een selectie van de beste inzendingen. De uitreiking van de Groene Pauw Award voor stichtingen, verenigingen en inwoners is tijdens de Klimaatweek, op 28 oktober. De uitreiking van de award voor bedrijven en ondernemers is op 9 november. Kijk voor meer informatie op www.ermeloduurzamer.nl.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.