Ermelo start met onderhoud asfalt Oude Telgterweg

In opdracht van de gemeente Ermelo voert KWS Infra wegwerkzaamheden uit aan de Oude Telgterweg. De werkzaamheden beginnen maandag 27 maart en zijn naar verwachting dinsdag 4 april klaar. Op het weggedeelte tussen huisnummer 230 (net voor het Kerkepad) en huisnummer 276 (doodlopende zijweg Nijkerkerweg ) worden verschillende reparaties aan het asfalt gedaan. Ook krijgt het wegvak een nieuwe asfaltdeklaag en markeringen.

Aanwonenden en bereikbaarheid

Al het doorgaande verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid. De woningen aan de Oude Telgterweg (tussen huisnr. 230 en huisnr. 276) zijn tijdelijk niet bereikbaar. Na het asfaltfrezen en het aanbrengen van het asfalt op 27 en 28 maart zijn de woningen met enige beperkingen wel weer bereikbaar. Bewoners worden dan door verkeersregelaars begeleid. Het naastliggende fietspad blijft tijdens de werkzaamheden open voor fietsverkeer.

Ophalen van afval

De afvalophaal op de woensdag en donderdag gaat door.

Hulpdiensten

De hulpdiensten zijn op de hoogte van de werkzaamheden en omleiding. Bij noodgevallen zullen hulpdiensten (politie, brandweer, ziekenauto) altijd toegang krijgen.

Personen die aan het weggedeelte wonen waar de werkzaamheden plaatsvinden, worden verzocht hun bezoek en/of leveranciers op de hoogte te brengen van de beperkte bereikbaarheid. Ook vraagt de gemeente Ermelo om geen auto’s te parkeren langs het betreffende werkvak om beschadiging aan voertuigen te voorkomen.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *