Ermelo vanaf 8 november ook bereikbaar via WhatsApp

Vanaf 8 november is de gemeente Ermelo ook via WhatsApp bereikbaar. Dat kan via het reguliere telefoonnummer (0341) 56 73 21. WhatsApp is vooral geschikt als de gebruiker korte en duidelijke vragen heeft. Als de vraag wat uitgebreider is, dan adviseert Ermelo om met de gemeente te bellen.

Wanneer is Ermelo via Whatsapp bereikbaar?

Medewerkers van de gemeente Ermelo lezen en beantwoorden WhatsApp-berichten op de tijden dat Ermelo ook telefonisch bereikbaar is. Dat is op maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 17.30 uur, en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Berichten die buiten deze uren worden ontvangen, krijgen de eerstvolgende werkdag een reactie.

Stuur geen persoonsgegevens mee

Er mogen alleen foto’s aan uw WhatsApp-bericht worden toegevoegd. Stuur geen andere bijlagen, zoals gesproken berichten of videogesprekken. Zet ook geen persoonlijke informatie in uw bericht, zoals uw BSN-nummer, financiële informatie of een (email)adres. Ermelo verstuurt zelf ook geen privacygevoelige informatie via WhatsApp. Is het toch nodig om persoonlijke informatie te delen? Maak dan een afspraak via www.ermelo.nl/afspraak.

Meldingen en klachten niet via WhatsApp

Meldingen en klachten kunnen op een andere manier bij de gemeente Ermelo worden gemeld:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *