Ermelo: ‘volop animo voor ondernemerslunches wethouder Leo van der Velden’

In mei is wethouder Leo van der Velden, portefeuillehouder Economie, begonnen met het ontvangen van Ermelose ondernemers op ‘Donderdag Ondernemersdag’. Inmiddels zijn meer dan 20 ondernemers bij de wethouder aan tafel geschoven voor een lunch. Van mkb-ondernemers tot aan zzp’ers, uit diverse branches. Leo van der Velden: “Het is fijn dat we elkaar, in kleine groepen/aantallen en rekeninghoudend met de corona-maatregelen, weer kunnen ontmoeten. Je merkt dat ondernemers dit echt waarderen. Tijdens de lunches deelt men ervaringen en uitdagingen die op hun pad komen, en zeker ook de successen. ” 

Tijdens de lunchbijeenkomst vertelt de wethouder over actualiteiten vanuit gemeente Ermelo. Zoals de oprichting van een regionaal ondernemersloket, de ontwikkeling van een gebiedsagenda EHZ en duurzaamheidsprojecten waar ondernemers aan mee kunnen doen. De bijeenkomsten worden afgesloten met een rondleiding door het vernieuwde deel van het gemeentehuis. 

Ondernemers zijn enthousiast over het initiatief van de wethouder. Van der Velden: “De concrete vragen die gesteld worden gaan bijvoorbeeld over beschikbare bedrijfslocaties, uitdagingen op personeelsgebied en het vinden van de juiste contactpersonen bij gemeente Ermelo. Vragen en opmerkingen noteren we, om voor de juiste opvolging te zorgen. Sommige vragen worden direct aan een andere ondernemer gekoppeld. Het is mooi om te zien dat tijdens de lunch nieuwe contacten en verbindingen ontstaan.” 

Alle plekken voor ‘Donderdag Ondernemersdag lunches’ zijn vergeven. Ondernemers die in gesprek willen met de wethouder kunnen in het maandelijks spreekuur persoonlijk in gesprek met de wethouder. Een afspraak maken kan via het secretariaat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *