Ermelo: Ÿnsect voert wijzigingen door in het management

De internationale producent van eiwitrijke grondstoffen uit insecten Ÿnsect voert een aantal wijzigingen door in het management. Shankar Krishnamoorthy, Tina Lawton en Isabelle Toledano-Koutsouris worden lid van de raad van bestuur van het bedrijf. Sinds maart dit jaar is Ÿnsect ook het moederbedrijf van Protifarm uit Ermelo.

Shankar Krishnamoorthy wordt verantwoordelijk voor strategie, Tina Lawton richt zich op groei van de onderneming en Isabelle Toledano-Koutsouris is eerstverantwoordelijke voor financiën. Shankar Krishnamoorthy bekleedde leidinggevende posities bij het energieconcern Engie. Tina Lawton werkte in verschillende management- en directiefuncties voor Syngenta. Isabelle Toledano-Koutsouris deed internationale financiële ervaring op bij verschillende vooraanstaande investeringsbanken.

Ÿnsect heeft nu een contractportefeuille van 130 miljoen dollar. Het bedrijf zet Protifarm voort als nieuwe business unit Ynsect Human Nutrition & Health. Daarmee is Protifarm nu volledig geïntegreerd in het Franse bedrijf. Tom Mohrmann wordt aangesteld als algemeen directeur van deze business unit. Hij was CEO van Protifarm  en werkte eerder ook meer dan 8 jaar voor Tivall, een dochterbedrijf van Nestlé, waar hij verantwoordelijk was voor de Benelux en internationale bedrijfsontwikkeling.

Benjamin Armenjon wordt algemeen directeur van het Animal Nutrition & Health-team van Ÿnsect, waaronder klanten als Skretting vallen, zo meldt het bedrijf.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *