Ermelo zoekt personen die een lintje verdienen

Veel mensen zetten zich, vaak jarenlang, zonder enig belang in voor de maatschappij. Vaak op de achtergrond en in alle bescheidenheid. Voor deze mensen worden er koninklijke onderscheidingen uitgereikt. In de meeste gevallen is dat een lintje in de Orde van Oranje Nassau. De gemeente Ermelo vraagt haar inwoners om iemand die zo’n lintje verdient voor te dragen.

Een lintje kan uitgereikt worden tijdens twee gelegenheden:
– Een passende (vaak speciale) gelegenheid binnen de organisatie, stichting of vereniging waarvoor de persoon zich heeft ingezet.
– Tijdens de jaarlijkse lintjesregen op 26 april.

Hoe voordragen?
De voor te dragen persoon woont in Ermelo;
Neem, voordat u het formulier invult, contact op met het secretariaat van de burgemeester;
Het voorstelformulier kunt u downloaden op lintjes.nl;
In het voorstelformulier staat precies vermeld wat nodig is om iemand te kunnen voordragen. Ook staat er uitgelegd hoe het verder gaat na het indienen van het voorstel;
Wilt u iemand voordragen voor de lintjesregen van volgend jaar? Dan moet het formulier uiterlijk 31 mei bij de gemeente Ermelo binnen zijn;
Gaat het om een uitreiking tijdens een speciale gelegenheid? Dan moet je het formulier uiterlijk zes maanden van tevoren indienen.

Informatie
Kijk voor meer informatie op www.ermelo.nl/onderscheiding. Ook kan men contact opnemen het secretariaat van de burgemeester door te mailen naar secretariaat@ermelo.nl of te bellen via (0341) 56 73 92.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *