Fanfarecorps Excelsior Start Met Volwassen Leer Orkest

Ben jij vroeger nooit in de gelegenheid geweest om muziekles te nemen of te krijgen? Of heb je ooit op een “blauwe maandag” muziek gemaakt, maar ben je gestopt en zie je de uitdaging wel zitten? Dan kun je je bij Fanfarecorps Excelsior aanmelden voor het Volwassen Leer Orkest.

Een orkest speciaal voor volwassenen die een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen. In een korte periode van 12 weken ga je (wekelijks) aan de slag met een instrument. Je krijgt samen met alle andere enthousiastelingen les van een dirigent en wordt geholpen door muzikanten van de vereniging. Zo leer je in korte tijd de beginselen van het samen muziek maken.

Ervaring hoef je niet te hebben, het heet niet voor niets een Leer Orkest. De uitdaging aangaan om samen te ervaren hoe leuk muziek maken is en natuurlijk te genieten.

Het repeteren start op dinsdagavond 12 september. Na de periode van 12 weken volgt er een gezamenlijk concert. Je oefent iedere dinsdagavond tussen 19.30 uur en 20.30 uur. De oefenavonden worden gehouden in Stroud. De totale kosten voor het gehele project zijn maar € 10,- per les! Ook mensen van buiten Putten zijn van harte welkom!

Voor Instrumenten hoef je zelf niet te zorgen!  Er is keuze uit oa: Trompet, Trombone, Bugel, Saxofoon, Bariton, Hoorn, Bas, Kleine trom of Grote trom. 

Aanmelden kan via de website:

www.fanfarecorpsexcelsior.nl/vlo

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *