Flinke files na twee ongevallen op de A28 bij Putten

Op de A28 bij Putten hebben vrijdagmiddag twee ongevallen plaats gevonden.
De hulpdiensten werden rond de klok van half vijf opgeroepen voor een ongeval op het viaduct ter hoogte van de afrit 10 Strand-Nulde. Ter plaatse bleek er een bestelbusje op een personenauto te zijn gebotst. Een in de buurt vliegende politiehelikopter hoorde van het ongeval en ging direct ter plaatse om de situatie te bekijken. Toen de eerste politie-eenheid ter plaatse was cirkelde de politiehelikopter nog enkele rondes en ging terug naar de thuisbasis.

De bestelbus botste door nog onbekende oorzaak op de personenauto. Door de botsing is de auto gedraaid komen te staan op de linker rijstrook.
Rijkswaterstaat heeft bij aankomst twee rijstroken afgesloten. Omdat de inzittende van de personenauto mogelijk bekneld zaten werd de brandweer van Nijkerk direct mee-gealarmeerd, eenmaal ter plaatse konden de inzittenden met behulp van de hulpdiensten uit het voertuig komen. De twee inzittenden raakte beiden gewond. Nadat de voertuigen geborgen waren heeft de brandweer de linker rijstrook schoongespoten.

Terwijl de hulpdiensten bezig waren met het ongeval botsten in de andere rijrichting twee personenauto’s op elkaar. Een ambulance kwam ter plaatse om de inzittenden na te kijken.

Foto: 112 persfotografie

Geef een reactie